top of page
Giften, schenkingen, legaten en sponsoring

We gaan er van uit dat we de eerste jaren niet moeten rekenen op overheidsmiddelen. Onze inkomsten zullen dus beperkt blijven tot lidgelden, giften, schenkingen, legaten en sponsoring.

Giften op rekening van Zewopa vzw met vermelding Warme Wijk komen ten goede aan het Warme Wijk project. Rekening nr BE74 7333 0000 9007 van Zewopa vzw met vermelding 'Gift met fiscaal attest voor Warme Wijk' komt ten goede aan het warme wijk project. Let er zeker op de gift altijd te doen vanuit het rekening nummer van diegene die het fiscaal attest wenst te ontvangen. Je kan geen gift doen voor iemand anders!

Wil je gemakkelijk en snel een donatie doen via bankcontact? Klik hier!

Warme Wijk streeft naar de realisatie van een 'samenlevingsbrede' beweging. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat er volledige transparantie en onafhankelijkheid is inzake het financieel beheer. 

Middelen zullen dus beheerd worden in volledige onafhankelijkheid en om dit te realiseren worden er de komende maanden de nodige adviezen ingewonnen omtrent de gewenste structuur, onder meer bij de Koning Boudewijn Stichting. 

Afbeelding3.png

Huh? Gratis Zewopa steunen? Hoe kan dat?

Wel dat kan via de Trooperpagina van Zewopa. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

  1. Zewopa heeft een unieke trooperpagina, Op deze pagina staan links naar webshops.

  2. Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop dat jij ons wil steunen. Er zijn meer dan 200 webshops waaronder Coolblue, Bart Smith, Booking.com, Ici Paris XL

  3. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.

  4. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percent naar Zewopa. Iedereen blij!

  5. Vergeet je via Trooper te gaan, installeer dan de Trooperbot . Zo vergeet je nooit meer om via Trooper te winkelen.

Bedankt alvast!

trooper-banner.png
bottom of page